Bitcoin

> lees meer

Markets.com

> lees meer

Social Trading

> lees meer

ZuluTrade

ZuluTrade is de online broker met voldoende opties voor de startende belegger. De beleggingsbank heeft een online chat support waar u de hele dag door uw vragen kunt stellen, 24 uur per dag, 7 dagen per week. Ook is het mogelijk om eerst een oefenaccount te openen zodat u goed voorbereid aan de slag kunt gaan. Telefonisch is ZuluTrade in 11 landen bereikbaar en uiteraard zijn ze in alle talen via mail te bereiken. Ook is er een centrale telefoonlijn. Alsof dat nog niet genoeg is kunt u altijd nog terecht op het forum waar u met andere traders kunt discussiëren. We hebben het hier natuurlijk over social trading.

Social trading via ZuluTrade

Succesvolle handelaars delen via ZuluTrade hun handel, welke u kunt besluiten te volgen. Van deze ervaren beleggers kunt u veel leren. Via ZuluTrade bespaart u bovendien veel tijd omdat u niet alle koersen hoeft te volgen. Het idee achter Social trading is dan ook dat de minder ervaren beleggers, of diegenen met weinig tijd automatisch kunnen beleggen. U kiest een signaalprovider die automatisch beleggen mogelijk maakt en opent een account bij ZuluTrade. U bekijkt de prestaties van de signaalprovider en baseert daarop uw keuze.

Automatisch beleggen

De beleggers die u volgt via ZuluTrade wordt uw portfolio genoemd. Voor automatisch beleggen via ZuluTrade betekent dit het volgende: wanneer een belegger uit uw portfolio zijn strategie verandert krijgt u een melding. Zodra een belegger beneden een bepaalde grens gaat presteren wordt deze door de automatisch beleggen functie uit uw portfolio verwijderd. Een andere belegger wordt automatisch aan uw portfolio toegevoegd. Wilt u ook deel uitmaken van een social trading platform en automatisch beleggen? Meld u dan aan bij ZuluTrade.