Plus500

> lees meer

Binck

> lees meer

Beleggingstips

> lees meer

Social Trading

Top op de dag van vandaag zijn sociale netwerken als Facebook, Twitter en Linkedin ontzettend populair. Het houdt mensen op de hoogte van hedendaagse activiteiten en het is een uitstekende manier van online reclame maken. Tevens geeft het bedrijven de mogelijkheid een persoonlijke band op te bouwen met consumenten die zij wensen te bereiken. Social trading werkt in principe via hetzelfde concept, alleen het brengt bedrijven nu niet in contact met de consumenten, maar met andere bedrijven. Het brengt dus geen persoonlijke statussen of foto's met zich mee. Het is puur gericht op het verstrekken en werven van voor u interessante informatie.

Deel uw kennis met andere

In de markt zijn vele verschillende bedrijven die zodoende ervaring hebben dat ze uw organisatie ook kunnen voorzien van handige tips, effectieve strategieën en het laatste nieuws. Het zou voor uw organisatie toch ook veel effectiever zijn om deze informatie uit te wisselen met andere organisaties in plaats van het zelf werven van informatie? Social trading is een uitstekende manier voor bedrijven om ervaringen met elkaar te delen en elkaar in te lichten met het laatste nieuws in de branche of bedrijfstak. Daarnaast zijn er nog meerdere voordelen voor een bedrijf te behalen, zo kunt u met automated trading voordeel behalen uit succes van een ander!

Automated trading

Automated trading betekent in het Nederland automatisch handelen. Deze kan een bedrijf instellen op een ander bedrijf of handelaar waarvan deze denkt dat deze over een goed potentieel beschikt. U verricht in dit systeem dezelfde handelingen als de handelaar waardoor u uzelf goed kunt ontwikkelen. Het is daarnaast ook een slimme en effectieve manier van geld verdienen.

Effectief en gemakkelijk geld verdienen

Bedrijven kunnen gemakkelijk maar toch effectief veel geld verdienen door het gebruik van Social Trading. Door veel contact op te nemen met succesvolle bedrijven en handelaren beschikt men over de nodige kennis die hen veel op kan leveren. Dit in combinatie met automated trading kan ervoor zorgen dat ook uw bedrijf kan handelen als professionele handelsorganisatie.