Binck

> lees meer

Forex / Valutahandel

> lees meer

Turbo's

> lees meer

Etoro

Een van de meest bekende brokers online Etoro. Met hefbomen die beginnen van 1:5 tot 1:400 is het voor beleggers zeker interessant. Deze hefbomen maken het voor zowel de beginnende belegger als voor de professionele belegger mogelijk om in te stappen. Etoro zelf is een organisatie die is gevestigd in Cyprus. Zij hebben bij de lancering van het bedrijf een missie voor ogen gehouden dat zij de markt voor iedereen toegankelijk willen maken.

Waarom Etoro?

Er zijn verschillende redenen om bij Etoro te investeren. De gebruiksvriendelijkheid is een van die reden. Op de website zijn namelijk diverse trades voor u gevisualiseerd. Bent u nog niet bekend met de werking van Etoro? Dan is het mogelijk om gebruik te maken van een demo account. De spreads zijn daarnaast ontzettend interessant. De lage spread bijvoorbeeld levert u minder kosten op wat de winst voor u kan vergroten. Daarnaast is er om te spelen een lage storting nodig. Hoe hoog de storting vereist is hangt af van het beleggingsproduct waarin u wilt investeren.

Volg andere traders

U kunt bij Etoro ander webtraders volgens online, zodat u kunt leren van de tactieken van andere. U gemakkelijk gemakkelijk ervaring op doen door te kijken hoe ervaren traders bepaalde aspecten aanpakken. Dit is natuurlijk lastig te concluderen uit bepaalde acties, vandaar dat dit ook uitvoerig besproken kan worden op een handelsplatform. Gemakkelijk kunnen bepaalde ervaringen worden besproken en kan er kennis worden uitgewisseld.  Ook via een live chat of een bepaalde forum kunnen beleggers met elkaar discussiëren. Sinds kort heeft Etoro ook een nieuwe functie die het mogelijk maakt om zowel analyses en strategieën uit te wisselen. Dit is het social netwerk genaamd Openbook. Dit is een netwerk speciaal opgericht voor de ervaren belegger. Meer weten? Kijk op deze etoro pagina.