Beleggingstips

> lees meer

Forex / Valutahandel

> lees meer

Bitcoin

> lees meer

Binck

In 1999 is de kleine internetbroker genaamd Binck opgericht. Deze beleggingsorganisatie is met bijna 9 miljoen effectenorder per jaar een van de grootste aanbieders van particuliere orders in Nederland en met bijna 430.000 actieve klanten is Binck een top 5-speler in Europa.

Waarom beleggen bij Binck?

Er zijn vele verschillende begeleidingsorganisaties waarbij een particuliere belegger zijn belegging kan plaatsen. Waarom zou een particuliere belegger kiezen voor Binck?

  • Binck hanteert scherpe tarieven, die gunstig zijn voor uw rendement.
  • Zij hanteren geen verborgen kosten. Een belegger kan beleggen vanaf bijna iedere minimum inzet en er worden achteraf geen kosten in rekening gebracht.
  • Innovatie staat bij Binck voorop. Ze waren als een van de eerste brokers op de particuliere markt aanwezig en dit karakter hebben zij hoog in het vaandel staan.
  • Het is een financieel gezonde bank. Dit houdt in dat ze een goede winst realiseren, dat ze geen openstaande leningen hebben en dat de hypotheek netjes is afbetaald.
  • Binck is volgens diverse afhankelijke onderzoeken gekozen tot de beste broker van Nederland.
  • Binck heeft een verbeterend maginsysteem ontwikkeld. Dit heeft tot gevolg dat u als belegger meer bestedingsruimte heeft.

Handelsmogelijkheden van Binck

Binck is actief op verschillende beurzen wereldwijd. Daar geven ze de belegger de mogelijkheden te beleggen in o.a. aandelen, opties, futures, beleggingsfondsen, turbo's, ETP's, obligaties en warrants. In deze mogelijkheden zijn bijna overal stoploss ingebouwd (uitzondering beleggingsfondsen) zodat beleggers nooit meer dan hun 2x hun inzet kunnen verliezen. Voor een compleet overzicht van de handelsmogelijkheden en ordermogelijkheden verwijzen wij u graag door naar de website van Binck.